Dinair har alla typer av luftfilter

Dinair är en av Sveriges största tillverkare och leverantörer av luftfilter med över 30 års erfarenhet av luftfilter och luftrening. Våra filter skyddar människor, processer och miljö.

Vi älskar våra luftfilter

Dinairs påsfilter GreenFlo och MaxFlo är två effektiva filter med hög prestanda.

Dinairs filterlösningar kan ge ditt företag bättre miljö och konkurrenskraft. Dinairs unika system för balanserade filterval effektiviserar och förbättrar din filtrering och arbetsmiljö samtidigt som energiförbrukning och CO2-utsläpp kan minimeras.

Vi har ett komplett sortiment
av luftfilter

Hos Dinair hittar du ett komplett sortimentent av luftfilter. Vi tillverkar och utvecklar alla typer av filter – allt från vanliga enklare filter till andra typer av luftfilter som påsfilter, förfilter, OEM-produkter, kol- och kemiska filter, panelfilter, kompaktfilter, filterpads, filterrullar, HEPA-filter, filterpatroner och filter för bostadsventilation och sist men inte minst, vårt mest miljövänliga filter någonsin – GreenFlo.

Luftfilter – där de behövs

Dinairs luftfilter finns överallt där anläggningar, utrymmen, teknik, miljöer och människor behöver luft. Vare sig det är i den privata bostaden, offentliga miljöer, skolor, universitet och museer eller i industrier. Vi finns på sjukhus, för renrum och läkemedels- eller livsmedelsindustrin, vid stoftavskiljning, i fordon (lastbilar och bussar) och för lackering… Listan kan göras nästan hur lång som helst.

Vi är Dinair

Dinair sysselsätter närmare 200 medarbetare och har egen tillverkning och produktutveckling. Huvudkontoret ligger i Vadstena och säljkontor med hämtlager finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Helsingfors och Riga.

Dinair tillverkar och utvecklar de flesta typer av luftfilter, som till exempel: påsfilter, filter för bostadsventilation, förfilter, HEPA-filter, kolfilter, kemiska filter, kompaktfilter, komponentfilter, filterpads, OEM-filter, OEM filter, filterrullar, filterpaneler, filterpåsar, filterpatroner, grovfilter med mycket mera…

Vill du veta mer om Dinair och våra filter, klicka på logotypen högst upp på sidan så kommer du till startsidan.