Nu uppdaterar vi Dinair.se

Välkommen till nya och uppdaterade dinair.se. Här hittar du allt du hittade på vår förra sida (och lite till). Förhoppningen är att det med den nya formen ska vara lite enklare, tydligare och mer överskådligt för dig som besöker den. Men också för oss själva.

Allt är (nästan) som förut,
fast bättre

Vi har bytt plattform (det som hemsidan är uppbyggd på) och det gör den enklare att hantera, administrera och låter oss göra dinair.se till en mer levande plats, där du kan hitta all nödvändig information du behöver för att göra ett balanserat filterval.

Högst upp på sidan hittar du, som tidigare, våra menyer med information om allt från filterval, goda råd, energiklassning och våra produkter. Håll bara muspekaren över respektive meny så fälls de ut. Sen är det bara ett klick på sidan du vill se och du skickas vidare.

Dinairs E-handel hittar du både på toppen av sidan och i menyn. Detsamma gäller alla våra kontaktuppgifter. Enklare kontaktuppgifter hittar du dessutom längst ner på hemsidan. De finns alltid där, oavsett var på hemsidan du befinner dig.

Letar du efter något speciellt finns det en sökruta längst ner på sidan och för att komma tillbaka till startsidan är det bara att klicka på Dinairs logotype högst upp.

Sist men inte minst har sidan bättre kompabilitet med de olika sorters plattformar som finns idag (smartphones, läsplattor och så vidare) och det gör att du alltid har tillgång till vår information på ett smidigt sätt om du behöver det.

Vi hoppas att du gillar vår nya hemsida lika mycket som vi gör och hittar all information du behöver (och lite till) för att göra ett balanserat filterval. Har du några frågor, funderingar eller synpunkter – tveka inte att kontakta oss.