Vi söker Projekt- & Applikationsingenjör

Placeringsort för tjänsten blir Malmö eller Stockholm.

Läs mer om tjänsten på:
https://www.dfind.se/science-engineering/lediga-jobb/projekt—applikationsingenjor-pa-dinair-201077307/

Vi söker nu en Country Manager för Norge

Läs mer på:  https://www.recman.no/hrm/cv/job.php?job_id=32930&path=api

Dinair söker Teknisk utesäljare till region Sydväst – Göteborg

Vi söker en säljare till området Göteborg med omnejd för affärsområdet Inomhusmiljö som kan stärka upp vårt härliga team och ansvara för både nya och befintliga kunder.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker genom att besöka
vår rekryteringspartner: http://www.saljpoolen.se/sv/annons/26766652-teknisk-utesaljare-dinair-ab-goteborg

Dinair söker Innesäljare / Telesales Region Sydväst Göteborg

För att möta den stora efterfrågan på våra produkter utökar nu Dinair AB vår säljorganisation och söker en Innesäljare med fokus på aktiv uppsökande verksamhet för att bearbeta nya och utöka tillgängligheten till befintliga kunder.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker genom att besöka
vår rekryteringspartner: 
http://www.saljpoolen.se/sv/annons/26766653-innesaljare-dinair-ab-goteborg

Dinair söker ny controller till huvudkontoret i Vadstena

Är du intresserad av en roll som controller med bred inriktning och internationellt fokus?

Dinair – en av Skandinaviens största tillverkare och leverantörer av luftfilter, har gått samman med AAF International, den globala marknadsledaren inom luftfiltrering – söker nu controller till huvudkontoret i Vadstena.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker genom att besöka
vår rekryteringspartner: Klicka här!

Välkommen Stefan Vince!

Stefan Vince till DinairVi har glädjen att meddela att Stefan Vince anställts på Dinair till tjänsten KAM centrala avtal.
Stefan utgår från kontoret i Stockholm.

Närmast kommer Stefan från en tjänst som teknik- och kategoriansvarig inköpare för klimat på ett större ventilationsföretag.

Stefan har erfarenhet och bakgrund från fastighetsbranschen som framgångsrik teknisk säljare av luftfilter men även från försäljning och moderniseringslösningar avseende hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar.

Du kommer i kontakt med Stefan på 0704-34 90 67 eller på e-post.

Vi hälsar Stefan välkommen i teamet!

Välkommen Jens!

Jens Krylborn till DinairVi har glädjen att välkomna Jens Krylborn till Dinair. Jens tjänst är utesäljare på distrikt nedre Norrland och utgår från kontor och hämtlager i Stockholm.

Jens har gedigen tekniskt erfarenhet från ventilationsbranschen bland annat genom sin bakgrund som servicetekniker i sammanlagt fem år och har jobbat med att både byta och sälja filter.

Närmast kommer Jens från LGG Inneklimat där han jobbat som säljare av spiskåpor samt kylkassetter. Du når Jens på 070-212 22 59 eller via e-post.

Vi hälsar Jens välkommen i teamet!

Ny regionschef på Dinair

Välkommen Mårten, ny regionschef nordost på Dinair

Mårten, ny regionschef nordost på DinairVi är glada att hälsa Mårten Samuelsson välkommen till Dinair som ny regionchef nordost. Mårten kommer närmast från Ahlsell Svenska AB där han arbetat som försäljningschef för Ventilation/Klimat.

Mårten har erfarenhet av många års framgångsrik försäljning och ledarskap efter sammantaget 19 år inom luftfilterbranschen! Han ser en stor och spännande utmaning i och med AAF’s uppköp av Dinair och storsatsning i Norden och vi ser möjligheter att tillsammans erbjuda våra kunder ett utökat erbjudande avseende luftkvalitet och innovativa, smarta verktyg.

Tack Stefan och lycka till!

Tack Stefan, lycka till på ditt nya äventyr – och välkommen till Dinair!

Stefan Lysén, DinairVi säger tack för ett gott arbete genom åren och hej då till Stefan Lysén som väljer att lämna oss för att istället fokusera på sitt egna företag Luvian AB. Luvian erbjuder en totallösning med ett eget luftreningssystem.

Samtidigt passar vi på att hälsa Stefan och hans Luvian AB välkommen som kund till oss på Dinair – eftersom vi kommer att fortsätta att samarbeta för att erbjuda kunder en bättre och renare luft.

Arbetet med att hitta en ersättare för Stefan är redan igång (läs mer här). Tills vidare tar Jonas Wårell över ansvaret för Stefans område och kunder. Har du frågor eller behöver beställa, hör av dig på 08-531 711 70 eller maila till nordost.

 

Dinair och AAF knyter banden!

Den 14:e november bjöd Dinair in tillsammans med AAF International in till pressträff angående AAF:s förvärv av Dinair. Här är ett sammandrag av eventet.