Nu utökar vi säljstödet!

Nu utökar vi säljstödet i region Öst

Nu förstärker vi säljkåren genom att utöka säljstödet på Region Öst. Det gör vi som ett led i att kunna serva våra kunder ännu bättre. Det är Christin Carlson – som många säkert känner igen sedan tidigare – som axlar säljstödsrollen.

Christin har jobbat i ungefär två år på Dinair med andra arbetsuppgifter, så hon är varm i kläderna.

 

Dan Hagberg pensionerar sig

Tack Dan för alla dessa år tillsammans!

Dan Hagberg DinairEfter 41 år i luftfilterbranschen och många spännande år på Svenska Ekonomifilter och Dinair lämnar nu Dan Hagberg företaget och går i pension. I kombination med en trevlig sommarfest tackade Dinair av Dan och önskade lycka till med pensionen.

Dan vill passa på att rikta ett stort tack till alla er – kunder, leverantörer, kollegor, personal, vänner och bekanta – som han haft kontakt med under åren.

Kunder i Stockholm får ny ansvarig säljare Anders Bast och kunder Mälardalen ny ansvarig säljare Fredrik Ragneby.

Tack och hej då Carl!

Carl lämnar oss för nya äventyr

Carl Löwstedt, Dinair ABEfter många och långa år på Dinair, (24!) blev det dags för Carl att ge sig ut på nya äventyr.

Vi vill tacka Carl för lång och trogen tjänst och önskar honom all lycka till med sina nya utmaningar inom Volvo.

Vi har fått en ny kollega

Vi hälsar Liselotte Kjellström Volceva
varmt välkommen till Dinair!

Lotta är ny på DinairLotta kommer att jobba på Dinair med försäljning Inomhus i Region Sydväst och utgå från vårt hämtlager och kontor i Göteborg. Det är en kombinerad säljtjänst med kundservice och säljstöd. Dessutom kommer Lotta att ha ansvar för att förvalta egna kunder och jobba upp nya lokalt ute på fältet.

Lotta är bekant med filter sedan tidigare då hon de senast två åren arbetat på Camfil med olika arbetsuppgifter inom sälj och kundsupport. Tidigare har hon arbetet med svensk och internationell orderhantering och export på Abba Seafood AB och som innesäljare & teamleader för läkemedel på DMTM i Göteborg.

Vi önskar Lotta allt gott och välkommen in i gänget!

Ny regionschef Nordost med placering i Stockholm

Anders Bast, ny regionchef på Dinair

Välkommen Anders!

Vi är mycket glada att meddela att Anders Bast den 1:a februari 2016 tillträder tjänsten som ny regionschef för Norrland, Stockholm och Uppsala. Han kommer att utgå från vårt kontor och hämtlager i Hägersten.

Anders har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast som servicechef hos Gösta Schelin AB där han varit i närmare 10 år. Tidigare har han även arbetat som servicechef på VVS-Specialisten AB i Södertälje. Han har också engagemang inom Svensk Ventilation.

Vi hälsar Anders varmt välkommen i teamet!

Dinair fortsätter expandera med en ny regionchef

Välkommen Lars!

Lars, regionchef Dinair SkåneDet är med glädje vi välkomnar vår nye regionchef i Sydvästra Sverige, Lars Bernstedt som tillträder tjänsten i november.

Lars kommer närmast från byggföretaget Kenova AB. Innan dess var han regionansvarig hos den tyska verktygstillverkaren PFERD-VSM i 13 år.

Hans långa erfarenhet som säljare och sitt goda kontaktnät i södra Sverige kommer väl till pass när Dinair satsar ytterligare och förstärker vår närvaro i södra regionen.

Möt oss på Fastighetsmässan på Elmia!

Dinair på Elmia

Välkommen till Fastighetsmässan!

Nu är vi på plats på Elmia i Jönköping. Årets Fastighetsmässa pågår 22-24 september och oss hittar du i monter B01:46. Välkommen!

Dinair öppnar i Malmö

Nu öppnar vi hämtlagret i Malmö!

SvjetlanaDu hittar oss på Bronsyxegatan 9B i Fosie, Malmö – där vi har vår filterbutik med hämtlager för omgående leveranser och avhämtning. Vi har påsfilter för de vanligaste aggregaten, lackeringsfilter, pleatade kassetter, panelfilter, filtermedia och mycket mer som kan underlätta ditt arbete med filterbytet.

Ring gärna för att säkerställa att just dina filter finns hemma. Du kan även kostnadsfritt lämna dina förbrukade filter hos oss.

KONTAKT OCH ÖPPETTIDER

Hos oss kan du köra alldeles intill för att lasta bekvämt. Vi som tar emot är ett trevligt och servicevänligt gäng. Du når oss på telefon 0418-44 65 80 och öppettiderna är vardagar 07.00–16.00. Vi har semesterstängt V28-31

Välkomna!

Invigning av Dinars nya produktions- och logistikcenter

Sveriges ambassadör Henrik Landerholm inviger Dinair nya produktions- och logistikcenter i Lettland.
Sveriges ambassadör i Lettland Henrik Landerholm inviger Dinairs
nya produktions- och logistikcenter i Lettland.

Pampig invigning i Lettland!

Torsdagen den 7:e maj var det pampig invigning av Dinairs nya lokaler för produktion och logistik i Lettland. Gäster från Ambassaden, exportråd, universitet, kommuner, leverantörer och kunder blev informerade om Dinair och våra framtidsplaner.

Dinair är månadens företag!

Månadens företag | © Dinair AB

Dinair utsedda till månadens företag!

Vi är stolta och glada när vi idag kan berätta att Dinair just blev utsedda till månadens företag av Tillväxt Motala, Företagarna i Motala & Vadstena och MVT. Motiveringen innehöll, bland annat följande rader:

”Företaget är ett av Sveriges största inom branschen och fortsätter hela tiden att växa. Omsättningsökning och antalet anställda, som hela tiden blir fler, visar en fantastisk tillväxt och bottnar i ett gediget arbete.”

Vi på Dinair tackar för utmärkelsen.