Nu förbättrar vi våra kartonger på Dinair

Får vi lov att presentera vår nya kartong!

Äntligen börjar våra nya kartonger rulla ut! Vi har gjort en rad förbättringar som förenklar för dig som använder dem. Du hittar till exempel luftventiler på sidorna för en bättre arbetsmiljö. Det är enklare att öppna och stänga kartongen och handtagen är förstärkta och förbättrade – så att den blir enklare att bära med sig. Dessutom har vi gjort botten säkrare.

Så på det stora hela – en bättre kartong helt enkelt. Vi hoppas att du kommer att gilla den lika mycket som vi!

Dinair har nya kartonger

Dinairs nya kartong
Förstärkta och förbättrade handtag som förenklar när du behöver bära med dig flera kartonger. Och enklare och smidigare öppning och återförslutning av kartongen

Dinair söker förstärkning!

Är du den vi behöver?

Dinair är ett växande företag och nu behöver vi förstärkning!

Till kontoret i Stockholm söker vi en Regionansvarig säljare som är erfaren och drivs av att göra affärer. Du kommer att ha en avgörande roll i den utveckling Dinair genomgår för att nå ytterligare framgångar i försäljningen av luftfilter. Du får ett övergripande ansvar för regionens resultat (Stockholm, Uppsala och Norrland) och du kommer också få ansvar för en mindre grupp av säljpersonal.

Dessutom är vi på jakt efter en teknisk säljare till region nordost för affärsområdet Inomhusmiljö – som kan stärka upp vårt härliga team och ansvara för både nya och befintliga kunder. Du kommer ha ett nära samarbete med säljkollegorna på vårt kontor och hämtlager i Hägersten.

För mer information om de båda tjänsterna, gå in på Dinair.se/jobb.

Välkommen med din ansökan!

 

Nu utökar vi säljstödet!

Nu utökar vi säljstödet i region Öst

Nu förstärker vi säljkåren genom att utöka säljstödet på Region Öst. Det gör vi som ett led i att kunna serva våra kunder ännu bättre. Det är Christin Carlson – som många säkert känner igen sedan tidigare – som axlar säljstödsrollen.

Christin har jobbat i ungefär två år på Dinair med andra arbetsuppgifter, så hon är varm i kläderna.

 

Dan Hagberg pensionerar sig

Tack Dan för alla dessa år tillsammans!

Dan Hagberg DinairEfter 41 år i luftfilterbranschen och många spännande år på Svenska Ekonomifilter och Dinair lämnar nu Dan Hagberg företaget och går i pension. I kombination med en trevlig sommarfest tackade Dinair av Dan och önskade lycka till med pensionen.

Dan vill passa på att rikta ett stort tack till alla er – kunder, leverantörer, kollegor, personal, vänner och bekanta – som han haft kontakt med under åren.

Kunder i Stockholm får ny ansvarig säljare Anders Bast och kunder Mälardalen ny ansvarig säljare Fredrik Ragneby.

Tack och hej då Carl!

Carl lämnar oss för nya äventyr

Carl Löwstedt, Dinair ABEfter många och långa år på Dinair, (24!) blev det dags för Carl att ge sig ut på nya äventyr.

Vi vill tacka Carl för lång och trogen tjänst och önskar honom all lycka till med sina nya utmaningar inom Volvo.

Vi har fått en ny kollega

Vi hälsar Liselotte Kjellström Volceva
varmt välkommen till Dinair!

Lotta är ny på DinairLotta kommer att jobba på Dinair med försäljning Inomhus i Region Sydväst och utgå från vårt hämtlager och kontor i Göteborg. Det är en kombinerad säljtjänst med kundservice och säljstöd. Dessutom kommer Lotta att ha ansvar för att förvalta egna kunder och jobba upp nya lokalt ute på fältet.

Lotta är bekant med filter sedan tidigare då hon de senast två åren arbetat på Camfil med olika arbetsuppgifter inom sälj och kundsupport. Tidigare har hon arbetet med svensk och internationell orderhantering och export på Abba Seafood AB och som innesäljare & teamleader för läkemedel på DMTM i Göteborg.

Vi önskar Lotta allt gott och välkommen in i gänget!

Ny regionschef Nordost med placering i Stockholm

Anders Bast, ny regionchef på Dinair

Välkommen Anders!

Vi är mycket glada att meddela att Anders Bast den 1:a februari 2016 tillträder tjänsten som ny regionschef för Norrland, Stockholm och Uppsala. Han kommer att utgå från vårt kontor och hämtlager i Hägersten.

Anders har en gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast som servicechef hos Gösta Schelin AB där han varit i närmare 10 år. Tidigare har han även arbetat som servicechef på VVS-Specialisten AB i Södertälje. Han har också engagemang inom Svensk Ventilation.

Vi hälsar Anders varmt välkommen i teamet!

Dinair fortsätter expandera med en ny regionchef

Välkommen Lars!

Lars, regionchef Dinair SkåneDet är med glädje vi välkomnar vår nye regionchef i Sydvästra Sverige, Lars Bernstedt som tillträder tjänsten i november.

Lars kommer närmast från byggföretaget Kenova AB. Innan dess var han regionansvarig hos den tyska verktygstillverkaren PFERD-VSM i 13 år.

Hans långa erfarenhet som säljare och sitt goda kontaktnät i södra Sverige kommer väl till pass när Dinair satsar ytterligare och förstärker vår närvaro i södra regionen.

Möt oss på Fastighetsmässan på Elmia!

Dinair på Elmia

Välkommen till Fastighetsmässan!

Nu är vi på plats på Elmia i Jönköping. Årets Fastighetsmässa pågår 22-24 september och oss hittar du i monter B01:46. Välkommen!

Dinair öppnar i Malmö

Nu öppnar vi hämtlagret i Malmö!

SvjetlanaDu hittar oss på Bronsyxegatan 9B i Fosie, Malmö – där vi har vår filterbutik med hämtlager för omgående leveranser och avhämtning. Vi har påsfilter för de vanligaste aggregaten, lackeringsfilter, pleatade kassetter, panelfilter, filtermedia och mycket mer som kan underlätta ditt arbete med filterbytet.

Ring gärna för att säkerställa att just dina filter finns hemma. Du kan även kostnadsfritt lämna dina förbrukade filter hos oss.

KONTAKT OCH ÖPPETTIDER

Hos oss kan du köra alldeles intill för att lasta bekvämt. Vi som tar emot är ett trevligt och servicevänligt gäng. Du når oss på telefon 0418-44 65 80 och öppettiderna är vardagar 07.00–16.00. Vi har semesterstängt V28-31

Välkomna!