Dinair är idag en av Europas största tillverkare och leverantör av luftfilter. Vi producerar filter i egna fabriker i Horndal, Kinna, Riga (Lettland) och nu även Kausala (Finland) genom vårt senaste förvärv av Halton Clean Air OY. Vårt unika system för balanserade filterval optimerar och förbättrar filtrering och arbetsmiljö samtidigt som energiförbrukning och CO utsläpp kan minimeras. Huvudkontoret ligger i Vadstena. Dinair Group omsätter 360  miljoner och har 340 anställda. Sedan November 2016 är Dinair Group ett helägt bolag till  AAF International,  globalt den ledande leverantören inom luftfilter och moderbolaget  Daikin Group som genomför en enorm satsning med fokus på Europa och den Nordiska marknaden. Vi står för kvalitet och tillgänglighet. Vi har starka varumärken och ett mycket bra utgångsläge för vår planerade tillväxt.

Läs mer om oss på www.dinair.se 

Vi storsatsar och söker ytterligare en teknisk säljare till region Öst!

Vi söker en säljare till region Öst med placering på vårt kontor i Vadstena för affärsområdet Inomhusmiljö, som kan stärka upp vårt härliga team och ansvara för både nya och befintliga kunder.

Vi riktar oss mot fastighetsmarknaden och servicebolag, offentlig verksamhet, industrier samt installatörer för att sälja det starkaste produktprogrammet avseende luftfilter inom ventilationsbranschen.

Dina arbetsuppgifter

  • Planerar och sätter mål för respektive kund där Du ansvarar för försäljning och budget
  • Bokar möten och besöker nya och befintliga kunder
  • Presenterar produktsortiment och verktyg som underlättar för kunden, utarbetar underlag till offerter och förbättringsförslag
  • Föreslår tekniska lösningar
  • Gör besiktningar på plats hos kund för att inventera filterbehovet
  • Använder vårt CRM-system dagligen och följer upp dina aktiviteter
  • Deltar kontinuerligt på säljmöten med teamet

Du rapporterar till Dinair Inomhusmiljös Regionchef Öst.

 

Din profil
Som person är du självständig med ett affärsmässigt tänk. Du motiveras av en företagsmiljö som drivs av försäljning, samtidigt som du har en god förankring i den tekniska kunskapen. Vi söker efter dig som har dokumenterad erfarenhet som utesäljare med goda resultat. Du har förmåga att skapa lönsamma affärer och långsiktiga relationer, det är en fördel om du också kan ventilationsbranschen.

Din personlighet
För oss är kunden och våra medarbetare viktigast och därför önskar vi att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; vi är engagerade, pålitliga, lagspelare och resultatorienterade. Du kommer också att ställas inför olika kundsituationer vilket innebär att du behöver vara lösningsorienterad och ha lätt för att samarbeta.

Du brinner för att serva kunderna!

Du har viljan och rätta drivet!

Vad erbjuder vi
En möjlighet att vara med och utvecklas i Dinairs fortsatta expansion. Vi är engagerade säljare som jobbar mot gemensamma mål och vi erbjuder dig en plats i teamet där din insats är viktig.

Utöver utmaningarna ovan så erbjuds du goda anställningsvillkor med en hög andel fast lön samt egen tjänstebil.

Tillämpligt kollektivavtal är Tjänstemannaavtalet TEKO.

Din arbetsplats blir på vårt kontor i Vadstena.

Kontakt
Vill Du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta regionchef  Fredrik Olsson 0143-12596.

Vi kommer att intervjua löpande och vill gärna ha din ansökan snarast dock senast 16/2

Maila din ansökan till fredrik.olsson@dinair.se

Välkommen med din ansökan!

 

Ladda ner ansökan som pdf