Flygplatser

Ren luft ger en hälsosam och bekväm miljö

På flygplatser finns en mängd olika ämnen som leder till dålig luftkvalité. Här träffas tusentals människor varje dag, som i sin tur leder till många olika utsläppskällor. Förutom luftföroreningar som orsakas av människor, rör sig många fordon som avger avgaser, direkt på eller runt flygplatsen.

Dessutom finns det luktföroreningar från restauranger, underhålls- och reparationsarbeten runt om flygplatsen. De största luftföroreningarna kommer dock från flygplanens avgaser, vilket kan vara farligt för både passagerare och flygplatspersonal.

En god kontroll av luftburna partiklar och molekylära föroreningar är därför nödvändigt för att ge passagerare och flygplatspersonal en säker, bekväm, hälsosam och luktfri miljö.
Dinair erbjuder kompletta filterlösningar som behövs för luftbehandlingsaggregat på flygplatser och dess terminaler. Förutom högeffektiva partikelfilter, som uppfyller kraven, kan vi tillhandahålla molekylärfilter och utrustning som avlägsnar de partiklar och föroreningar som finns. 

Dinair är en helhetsleverantör av luftfiltreringsprodukter med stort miljöfokus. Euroventcertifiering och P-märkta produkter säkerställer att både vår produktion och våra produkter och uppfyller de senaste kraven och håller högsta kvalitet. På Dinair jobbar vi kontinuerligt med att finna smarta lösningar med låg energiförbrukning, rätt avskiljningsgrad och rätt material. Att lyssna på våra kunders behov är grundpelaren i vad vi kallar ”Ett balanserat filterval”

Har du frågor?


Kontakta oss:

+46 (0)143-125 80

eller hitta din lokala avdelning

Lösningar och tjänster

Document Finder
Kontakta oss
Mail
Top of Page