Inspektion av luftfiltrering

Energikostnadsbesparingar och förbättringar av luftkvaliteten

Luftfiltrering och bibehållande av hälsosamma nivåer av inomhusluftkvalitet (IAQ) är bara några exempel på de många åtgärder som företagen ansvarar för. På grund av uppskjutet underhåll tas inte alltid den betydande inverkan av beslut relaterade till HVAC-system och filtrering med i beräkningen. Att analysera den använda energin kan dock vara till nytta för fastighetsförvaltare eftersom det avslöjar ett optimalt filtreringssystem som sparar både pengar och tid.

En noggrann luftfilterkontroll i dina VVS-system är det första steget Dinair/AAF tar för att kunna ge dig professionell vägledning och analys så att du kan spara pengar och minska risker. Genom att utföra en sådan luftfiltreringskontroll kan vi ta reda på exakt hur du står i jämförelse till de bästa rutinerna hos företag som liknar ditt. Vi strävar efter att förstå det aktuella filtreringstillståndet på din anläggning och identifiera hur dina VVS-system kan fungera optimalt.

Vårt uppdrag är att använda våra främsta kunskaper och produkter för att hjälpa dig med att skydda din miljö och på så sätt minska dina övergripande risker och optimera dina utgifter som har anknytning till filter. Med andra ord investerar vi i tiden att hjälpa ditt företag bli bättre – istället för att bara sälja en produkt.

Fem fördelar du får från en luftfilterkontroll:

  1. Analys av ditt aktuella tillstånd av ett team branschexperter
  2. Professionell vägledning och analys för att minska dina energikostnader, minska dina risker och spara din tid
  3. Värdefulla och detaljerade referenssiffror
  4. Rapport om livslängdskostnader som visar dig var dina VVS-system hade kunnat fungera ännu bättre
  5. En standardlista över filter efter luftbehandlingsenhet och användningsområde 

Värdet på den här kontrollen är tusentals dollar men den erbjuds just nu utan kostnad och kan dig viktiga fördelar som hjälper dig att spara pengar, minska risker och spara tid.

Har du frågor?


Kontakta oss:

+46 (0)143-125 80

eller hitta din lokala avdelning

Service & Tjänster

Document Finder
Kontakta oss
Mail
Top of Page