Hotell

Ren luft ger hälsosam och bekväm miljö

Hotellgästens upplevelse är kritisk för hotellbranschen. På t.ex. ett hotell eller dylikt spenderar människor upp mot 80 % av tiden inomhus. Inomhusmiljön och i synnerhet ren luft, klimatkontroll och komfort är därför en viktig del när gästen bokar hotell. Gästerna vill ha en hälsosam och behaglig miljö för att vara produktiva på möten och roa sig på fritiden, oavsett om det sker i sina rum, på restauranger eller kring offentliga lokaler. 
Samtidigt måste personal kunna koncentrera sig på jobbet på ett effektivt sätt och skyddas mot infektioner. För att uppfylla de förväntningarna är hög kvalitét på inomhusluften nödvändig.
Luften kan innehålla:
•    Mögel, sporer och pollen 
•    Koloxid, radon och lättflyktiga organiska ämnen
•    Bakterier och virus 
•    Fordonsavgaser och gaser från industrianläggningar
•    Asbest, lera och konstfibrer
Luftfiltreringssystem på hotell måste hantera stora mängder luft. Cirka 50 % av en byggnads energiförbrukning går åt till uppvärmning, kylning och luft i rörelse. Energieffektiva filter och luftrenare hjälper fastighetsägarna att både skapa en bra kvalitativ inomhusluft men bidrar även till minskad energiförbrukning och koldioxidutsläpp.

Dinair är en helhetsleverantör av luftfiltreringsprodukter med stort miljöfokus. Euroventcertifiering och P-märkta produkter säkerställer att både vår produktion och våra produkter och uppfyller de senaste kraven och håller högsta kvalitét. På Dinair jobbar vi kontinuerligt med att finna smarta lösningar med låg energiförbrukning, rätt avskiljningsgrad och rätt material. Att lyssna på våra kunders behov är grundpelaren i vad vi kallar ”Ett balanserat filterval”.

 

 

Har du frågor?


Kontakta oss:

+46 (0)143-125 80

eller hitta din lokala säljavdelning

Service & Tjänster

Document Finder
Kontakta oss
Mail
Top of Page