Shoppingcenter Varuhus

Frisk luft ger en bättre kundupplevelse

I köpcentrum och varuhus befinner sig många människor på samma gång. Människor sprider partiklar när de handlar, tränar, sitter på restaurang, går på bio etc. I butiksutrymmen sprids även mycket damm då varor förvaras, förflyttas och packas upp.

För att hålla luftkvaliteten bra och skapa en bekväm, hälsosam och luktfri miljö är det nödvändigt att kontrollera luftburna föroreningar. Föroreningsnivåerna inomhus kan vara upp till fem gånger högre än utomhus, och dålig inomhusluft rankas som en av de fem främsta miljöriskerna för folkhälsan. 

Luftfiltreringssystem i stora byggnader måste hantera relativt stora luftvolymer. Cirka 50% av byggnadens energiförbrukning går till uppvärmning, kylning och luftcirkulation. Tekniska chefer som ansvarar för köpcentrum behöver stöd av en pålitlig rådgivare som kan utföra granskningar och diagnostik för att säkerställa att den mest optimala effektiva lösningen väljs och installeras i deras luftfiltreringssystem. Att välja rätt filtrering är viktigt både för att få rätt luftkvalitet men även för att möjliggöra en energibesparing. Dinair hjälper gärna till att optimera era filtreringssystem. 

Dinair är en helhetsleverantör av luftfiltreringsprodukter med stort miljöfokus. Euroventcertifiering och P-märkta produkter säkerställer att både vår produktion och våra produkter och uppfyller de senaste kraven och håller högsta kvalitet. På Dinair jobbar vi kontinuerligt med att finna smarta lösningar med låg energiförbrukning, rätt avskiljningsgrad och rätt material. Att lyssna på våra kunders behov är grundpelaren i vad vi kallar ”Ett balanserat filterval”.

 

 

Har du frågor?


Kontakta oss:

+46 (0)143-125 80

eller hitta din lokala avdelning

Service & Tjänster

Document Finder
Kontakta oss
Mail
Top of Page