Shoppingcenter Varuhus

Ger en hälsosam och bekväm miljö

 

I köpcentrum är det nödvändigt att kontrollera luftburna föroreningar för att upprätthålla en bekväm, hälsosam och luktfri miljö. Föroreningsnivåerna inomhus kan vara upp till fem gånger högre än utomhus, och dålig inomhusluft rankas som en av de fem främsta miljöriskerna för folkhälsan. Medan majoriteten av kommersiella byggnader använder vanliga partikelfilter, kan dessa filter inte lösa alla problem relaterade till dålig luft. Dessutom måste gasfasfiltrering användas för att kontrollera de skadliga effekterna av gasformiga kontamineringar.

 

 

Att välja rätt filtrering för ditt HVAC-system kan hjälpa dig att minska kostnaderna, riskerna och samtidigt spara tid. Tekniska chefer som ansvarar för köpcentrum behöver stöd av en pålitlig rådgivare som kan utföra granskningar och diagnostik för att säkerställa att den mest optimala effektiva lösningen väljs och installeras i deras luftfiltreringssystem.

Luftfiltreringssystem i stora byggnader måste hantera relativt stora volymer luft. Cirka 50% av byggnadens energiförbrukning går till uppvärmning, kylning och luftcirkulationen. När du överväger de totala ägandekostnaderna (TCO) är det viktigt att komma ihåg att planeringsunderhåll är ett viktigt steg för att upprätthålla en kostnadseffektiv byggnad för att bibehålla energieffektivitet, minimera driftstopp och öka livslängden på utrustningen.

Runt om i världen möter Dinair/AAF behovet av ren luft i alla typer av kommersiella anläggningar, såsom sjukhus, skolor, flygplatser, museer, finansiella institutioner, hotell och köpcentrum.

Från billiga engångsfilter till högeffektiva luftfilter med antimikrobiell och gasfasfiltrering, marknadsför vi det bredaste utbudet av luftfiltreringsprodukter för att uppnå ren luft- och energibesparingar, vilket gör våra lösningar mycket hållbara.

Har du frågor?


Kontakta oss:

+46 (0)143-125 80

eller hitta din lokala avdelning

Service & Tjänster

Case Studies
Kontakta oss
Top of Page